Workshops

Våra workshops är utformade ur ett normkritiskt och intersektionellt perspektiv. Vi har ett urval av kreativa workshops som; DJ, musikproduktion, dans, foto, konst och rap/låtskriveri. Vi kommer även upplåta scener för kontinuerliga showcase-tillfällen och öppna scener där ens artisteri kan utvecklas i en kvinnodominerad miljö. 

 
 

Våra Workshopledare

 

WENDY FRANCIS

Wendy Francis är utbildad medievetare och har en bakgrund inom både journalistik och poesi. För henne är skrivande mycket mer än bara ord på ett papper, det är en möjlighet att höras, göra avtryck och förmedla känslor. Men texten behöver inte alltid vara dramatisk eller särskilt bra, det viktigaste är att den får finnas.

En workshop med Wendy ger dig möjligheten att utforska ditt kreativa skrivande genom enkla skrivövningar, lekfullhet och stor fantasi. Wendy tar dig innanför och utanför "boxen", så att du blir den där vassa poeten, krönikören, författaren eller dagboksskribenten som du vet att du har inom dig. Oavsett om det är första gången du håller i pennan, eller om du redan publicerat fem noveller, så är du välkommen att läsa mellan raderna med oss!

wendy.jpg
 

julia.jpg
 

JULIA RIORDAN

Julia Rio är kreatör och gatukonstnär med textil, mönster och måleri i fokus. Julia yarnbombar våra gator med budskap, symboler och poesi och gör installationer med garn och måleri. Hon ser på det offentliga rummet som mitt och ditt vardagsrum, där vi gemensamt kan vara med och förändra/addera.

Street Art workshop. Testa på att klippa mönster/applikationer eller skissa ett budskap/ditt namn/tag på din egna sticker. En introduktion till hur man kan jobba med det offentliga rummet.


DJ FATTY

Fatou Taal som även går under namnet DJ FATTY, lärde sig att dj:a på en fritidsgård under sommaren 2015. Sedan dess så har hon kört på de flesta klubbarna i stockholm och även arrangerat klubbkvällar. Hennes stora passion är i livet är att producera musik.

Under workshopen går ni tillsammans igenom utrustningen och grunderna inom mixning. NI börjar med att öva på enklare övergångar med hjälp av BPM-räkning, EQ och loopar. Inga förkunskaper krävs och musik finns på plats. Det enda som behövs är pepp!

IMG_2074.jpg
 

Shora.jpeg
 

Shora Dehnavi

Autodidakt konstnär med rötter i gatukonsten. Flitig muralmålare med verk runt om hela Sverige. Håller workshops i graffiti och gatukonst samt håller föredrag och konsulterar om graffiti. Tidigare ordförande för Graffitifrämjandet.

Street Art workshop. Testa på att klippa mönster/applikationer eller skissa ett budskap/ditt namn/tag på din egna sticker. En introduktion till hur man kan jobba med det offentliga rummet.


AmberValent

Amber Watts är förutom att vara låtskrivare, dj, ljudtekniker, producent och klubbarrangör även sångerska och artist, under namnet AmberValent. Hon har samarbetet med Gnucci, Princess Nokia och driver vårt nätverket Upfront Producer Network.

Under workshopen går ni tillsammans igenom utrustningen och grunderna inom mixning. Ni börjar med att öva på enklare övergångar med hjälp av BPM-räkning, EQ och loopar. Inga förkunskaper krävs och musik finns på plats.

18221997_10208611131188125_8153565439640961649_n.jpg